Justin’s new single available 3.26.2012 ---> Facebook: Beliebers United on Facebook - Follow us for updates live as they happen

14/04/2013

Gillen voor Justin Bieber

ARNHEM

Aan het gegil van de 32.000 bezoekers te merken deed Justin Bieber zaterdagavond in het Gelredome precies wat hij moest doen: de tent afbreken. Zelden kreeg het Arnhemse stadion zoveel decibellen te verwerken als nu.Naar het optreden van Bieber werd al maanden uitgekeken door de Nederlandse 'Beliebers'. Vanochtend al stelden ze zich op voor de poorten van Gelredome, ook al arriveerde de superster zelf pas even voor achten.

Aan de nieuwe, Nederlandse boyband Mainstreet was de grote eer de show te openenen. Toen het kwartet om acht uur de b├╝hne betrad moet het zich megasterren hebben gewaand in het volgepakte stadion.

Hetzelfde enthousiasme konden de Bieber-fans opbrengen voor de opwarm-dj. Daarna was het echter wel nog even knarsentanden, want de Canadees zelf klom pas even na tienen het podium op. Te laat dus, maar het kon de pret niet drukken.

Een werkelijk oorverdovend gejuich, gegil en geschreeuw barstte los toen de 19-jarige aan grote, zilveren vleugels eindelijk het podium op zweefde. De supershow die volgde, vol dans, vuurwerk, lasers en danschoreografie├źn, paste zijn reputatie volkomen.

Justin zelf leek het bovendien uitstekend naar zijn zin te hebben in Gelredome. Hij lachte, danste, praatte wat nummers aan elkaar en hoewel zijn zang af en toe maar moeilijk opkon tegen het spectaculaire zaalgeluid was hij prima bij stem. Fans kregen zo wat ze wilden, wat ze verwachtten en waar ze op hoopten. Justin Bieber was in het land en dat hebben we geweten.
 
Telegraaf

No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...